Погода в Україні найближчими днями очікується нестабільна. У п'ятницю в більшості регіонів сильно похолодає, але на вихідних в країну знову повернеться сильна спека. Найближчої ж доби погода в Україні буде майже осіння.

Читайте Знай в Google News!

У п'ятницю, 28 серпня, більшу частину України накриє холодним повітрям. Подекуди пройдуть короткочасні дощі. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко.

Прогноз погоди, фото: Наталка Діденко / Facebook
Прогноз погоди, фото: Наталка Діденко / Facebook

"П'ятниця в Україні буде без спеки. На півночі, заході, в більшості центральних областей протягом дня очікується + 20 + 25 градусів. На крайній півночі місцями + 18 + 22 градуси. На Сході і в південній частині трохи тепліше, але комфортно, без спеки, +24 +29 градусів. Дощі завтра будуть чіпляти північні райони і північний схід. Велика частина територія України завдяки антициклони буде належати сухій погоді", - повідомила синоптик.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Синоптик зазначила, що останні вихідні літа в Україні будуть спекотними і сонячними.

"У Києві завтра суттєві опади - навряд чи, хіба що в окремих районах невеликий локальний дощ. Температура повітря буде невисокою, близько + 22 градусів. А ось на завершальних літніх вихідних знову повернеться сонячна погода і спека", - зазначила Наталка Діденко.

П'ятниця в Україні буде без спеки. На Півночі, Заході, у більшості центральних областей протягом дня очікується +20+25...

Geplaatst door Наталка Діденко op Donderdag 27 augustus 2020

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, гімн у виконанні Dzidzio затьмарив виступ Зеленського з нагоди Дня незалежності України, які пройшли 24 серпня на Софіївській площі у КИєві

Як повідомляв портал "Знай.ua", Сніжана Єгорова після скандалу пішла у поліцію: "Мені і моїм дітям погрожували"

Також "Знай.ua" писав, що Олена Зеленська після пережитої хвороби звернулася до українців на День Незалежності: "Червона лінія, за якою..."