Служба безпеки України викрила велику фінансову "піраміду", організатори якої обдурили понад 600 тисяч українців і привласнили собі понад $250 млн. Згідно з фотографіями, викладеними СБУ на сайті 27 серпня, йдеться про проект B2B Jewelry.

Читайте Знай в Google News!

Згідно з даними силовиків, до організації фінансової оборудки причетні понад 20 фізичних осіб, задіяно понад 100 підконтрольних юридичних осіб.

"За період функціонування піраміди, з початку 2019 року, організатори придбали за незаконно отримані кошти один з островів Дніпровського каскаду з розташованими на ньому об'єктами нерухомості, 18 елітних позашляховиків вартістю понад $100 тис., коштовності, інше рухоме і нерухоме майно", – йдеться в повідомленні.

Також відомо, що в рамках кримінального провадження вже провели 48 обшуків у Київській, Вінницькій областях та в Одесі.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

піраміда B2B Jewelry, фото СБУ
піраміда B2B Jewelry, фото СБУ

Суд заарештував майнові активи зловмисників: банківські рахунки, рухоме та нерухоме майно, у тому числі оформлені на підконтрольні юридичні особи.

За підсумками слідства фігуранти справи повідомлені про підозру у вчиненні фінансового шахрайства та легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом за попередньою змовою групи осіб.

піраміда B2B Jewelry, фото СБУ
піраміда B2B Jewelry, фото СБУ

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Юлія Тимошенко з величезним зошитом заявила про злочини.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні каратимуть за фінансові піраміди, що світить наступним МММ.

Також портал Знай.uа писав, що фінансові піраміди типу МММ вразили не одну українську сім'ю – як це працює на практиці.