Андрій Макушак є автором нової петиції на офіційному інтернет-представництві Президента України, яка створена з метою введення штрафів для людей, заражених китайським вірусом.

Читайте Знай в Google News!

Він вважає, що тільки таким чином люди усвідомлюють важливість миття рук і дотримання масочного режиму. Автор заявив, що Міністерство охорони здоров'я щодня фіксує близько 2 тисяч нових випадків захворювання COVID-19. За останню добу, 27 серпня, 1974 року.

Макушак заявив, що українці не цінують свої життя, переходячи вулиці на червоне світло, перевищуючи швидкість і сідаючи п'яними за кермо. "Єдине, що їх зупиняє — це штрафи", — написав він у тексті петиції.

Люди на вулицях, скріншот: Youtube
Люди на вулицях, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На думку автора, чим вище буде штраф - тим більше людей будуть слідувати встановленим рекомендаціям. А кошти, отримані згодом зі штрафів, Андрій Макушак пропонує направити на ПЛР-тести бажаючим, а також медичну допомогу хворим.

При цьому медичні працівники і пенсіонери будуть звільнені від штрафів, які можуть і не статися, так як петицію підтримали всього 2 людини з 25000 необхідних голосів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лукашенко намагається перетягнути до себе спортсменів: загрози, вимоги та ідеологічні бесіди.

Як повідомляв "Знай.ua", Карантинна школа з 1 вересня: нові правила МОЗ і що "приховують" від батьків.

Знай.ua писав, догляд, хоспіс та адаптація: Мінсоцполітики озвучило головні послуги для пенсіонерів.