Українка Анастасія Лугова, яку жорстоко побили в потязі "Укрзалізниці", розповіла про свій поточний стан і плани на майбутнє. Зокрема, жінка показала, як виглядала до і після зняття шин з щелепи. Новими подробицями про своє самопочуття Лугова поділилася в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Анастасія Лугова піддалася спробі зґвалтування з боку безбілетника у поїзді "Маріуполь-Київ" в ніч з 30 на 31 липня. До того ж свідком жорстокого нападу став її маленький син. Тричі судимий Віталій Рудзько жорстоко побив жінку на очах у дитини.

Анастасія Лугова, фото з Instagram
Анастасія Лугова, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Зараз повністю всі ясна опухлі, їсти не стало зручніше, а навпаки. Але так терпіти всього три дні, За словами лікарів. Далі: тиждень-два щелепу буду розробляти, бо вона не відкривається повністю поки. Потім три місяці не можна їсти тверде і гаряче, не можна приймати гарячу ванну і бувати в лазні", - розповіла жінка. Анастасія Лугова

Жінка також поділилася подробицями про свого сина. За її словами, він 21 день ні з ким не говорив на тему того, що сталося з ними в поїзді, проте ця рана відкрилася після її повернення додому з лікарні. Лугова розповіла, що хлопчик не може зрозуміти, чому злочинець почав бити її і що йому було потрібно.

"Потім ненависть, агресія на ситуацію, сльози... знову просив вибачення, що не захистив мене! Сказав, що хотів вдарити, але злякався, тому що скотина був занадто великий", - пояснила потерпіла. Анастасія Лугова

Анастасія Лугова, фото: Instagram
Анастасія Лугова, фото: Instagram

Жінка також звернулася до інших батьків із закликом не виховувати дітей в "рожевому" світі, в якому все для них і всі їх люблять:

"Це важливо: не виховувати дітей в "рожевому" світі, в якому все для них і всі їх люблять! Діти виростуть, підуть у дорослий світ і розчаруються! Крім щастя і солодкої вати, готуйте дітей і до брехні, зрад, жорстокості. Просто розповідаючи про те, що це є! Попереджений - значить озброєний!". Анастасія Лугова

Анастасія також розповіла, що в день нападу провідниця і начальник поїзда довго відмовлялися їй допомогти, а потім закликали не вмішувати в цю справу поліцію. Однак жінка запевнила, що судитиметься і планує довести, що начальник потягу поліцію так і не викликав, а нападника пустили в поїзд без квитка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, побита киянка змусила "Укрзалізницю" загнати охорону в потяги.

Як повідомляв портал Знай.uа, побита в потязі Анастасія Лугова показала позеленіле обличчя - "Тато запропонував...".

Також портал Знай.uа писав, що постраждала від нападу в потязі журналістка розповіла, скільки їй пропонували за мовчання: "Все, що у них було".