Кричущу історію українки Юлії Невгодовської (Подольської) просто неможливо уявити в цивілізованій країні.

Ведучий Ігор Лєсєв у новому випуску програми "НеДобрий вечір" висловився з приводу ситуації з матір'ю, перед якою всі органи влади закривають двері.

"Історія не просто дика – вона сюрреалістична. Ось дивіться, є така дівчина Юлія Невгодовська. Дизайнер, приватний підприємець, людина з достатком вище середнього. Далі слідує буденна битовуха. У Юлії був співмешканець і він же біологічний батько її дитини – Сергій Козирєв. Упакований комерс наближений до ментів і діючої влади. Ну а далі йде класичний побутовий треш. Мужик йде до іншої баби, до речі, до сестри чинного нардепа. Паралельно б'є свою колишню", - каже журналіст.

Юлія Подольська, скріншот з відео
Юлія Подольська, скріншот з відео

Лєсєв згадав, що незабаром після такої драми племінник Юлії зірвався і накинувся на українку та її 4-річну дитину.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Я сам бачив руки і шию Невгодовської - вони всі в шрамах. Там махач з ножем був не дитячий. На думку жінки, племінника намовив вчинити спробу вбивства саме Козирєв", - зазначив ведучий.

Також Лєсєв звернув увагу на деталі, які проливають світло на цей інцидент.

"Мене в цій історії зацікавило зовсім інше. Поки Юля лежала в лікарні, її співмешканець викрав дитину. Нагадаю, але ж вони навіть не одружені. І ось вже минуло півроку, а мати жодного разу не бачила свою дитину. Відсудити малолітнього на виховання мужику практично неможливо. Матуся повинна бути або наркоманкою, або шизофренічкою – і то шанси забрати дитину мінімальні. Здавалося б, ситуація навіть очевидніша, ніж історія з бабусиною квартирою. Дзвони в ментовку і дитина через годину вже буде з матір'ю, але так буде працювати тільки за однієї умови – якщо фігурант не кореш у ментів і прокурорських", - резюмує він.

Geplaatst door Юлия Невгодовская op Maandag 17 augustus 2020

Лєсєв підкреслив, що мати зверталася до різних інстанцій, включаючи поліцію і Уповноваженого президента.

"У матері викрали дитину. Викрадач відомий. Але жодна силова структура за жінку не вписується. Її просто по колу посилають нафіг. Ідіть до суду, звертайтеся до Уповноваженого, напишіть у Спортлото. Ви розумієте в якій країні ми з вами живемо? Мати півроку не бачить свого сина, а державна влада навіть не збирається нічого вирішувати! Це натуральне інферно. Хоча ні, це не інферно. Це Україна Зеленського", - підсумував журналіст.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Юлія Подольська розкрила деталі пережитих нападів: справі перешкоджає заступник генпрокурора Мамедов.

Як повідомляв портал Знай.uа, Юлія Подольська звернулася до прокурора Гюндуза Мамедова безпосередньо: силовик ігнорує прохання жінки.

Також портал Знай.uа писав, що нардеп Шахов пригрозив Мамедову за бездіяльність.