Варто нагадати нашим читачам той факт, що в суботу, 29 серпня, українці згадують полеглих героїв - Днем пам'яті захисник, які загинули в боротьбі за свободу країни. Так, з Донбасу прийшли хороші новини, серед українських захисників втрат немає, ситуація знаходиться під повним контролем.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки публікації прес-центру штабу ООС в мережі Facebook.

Публікація прес-центру ООС, скріншот: Facebook
Публікація прес-центру ООС, скріншот: Facebook

"Cьогодні, 29 серпня — День пам'яті Захисників України, загиблих у боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність батьківщини. Зараз день, коли кожен українець має подякувати полеглим захисникам за мир у наших домівках та проявити повагу, схиливши голову під час хвилини мовчання. Герої живі, поки жива пам'ять про них. Згадаймо серцем усіх, хто віддав своє життя за свободу і незалежність України. У районі проведення операції Об'єднаних сил ситуація залишається повністю контрольованою українським воїнами. Дотримуючись повного і всеосяжного режиму припинення вогню наші захисники продовжують сумлінно виконувати свої завдання за призначенням. 28 серпня на всіх ділянках відповідальності українських підрозділів обстрілів з боку противника не зафіксовано. Військовослужбовці Об'єднаних сил і надалі дотримуються умов припинення вогню і готові реагувати на будь-які дії з ворожого боку.", - повідомляють військові.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також повідомляється, що українські захисники повністю контролюють ситуацію в районі проведення операції. З початку поточної доби, 29 серпня, на всіх ділянках фронту спостерігалася тиша, порушень повного і всеосяжного режиму припинення вогню не зафіксовано. Серед особового складу Об'єднаних сил бойових втрат і поранень немає.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Зеленський нагородив амазонку в білому халаті - врятувала життя сотням тернополян.

Як повідомляв Знай.uа, матері загиблих в Іловайському котлі героїв закидали офіс Зеленського брудними кросівками: "Вимагаємо розслідування!".

Знай.uа писав, бойовики Путіна на Донбасі несуть величезні втрати - хвиля самогубств і передозувань.