Як відомо, у суботу, 29 серпня, у День пам'яті Захисників України президент Володимир Зеленський взяв участь у заходах, які присвячено військовим, які віддали життя за свободу і незалежність країни.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації на сторінці Офісу президента України в мережі Facebook.

Президент Володимир Зеленський бере участь у заходах з ушанування пам’яті воїнів, які загинули у боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Geplaatst door Офіс Президента України op Vrijdag 28 augustus 2020

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Президент Володимир Зеленський бере участь у заходах щодо вшанування пам'яті воїнів, загиблих у боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України", - йдеться в повідомленні.

Володимир Зеленський, скріншот: YouTube
Володимир Зеленський, скріншот: YouTube

Уточнюється, що на заходах з вшанування пам'яті також були присутні керівник офісу Президента Андрій Єрмак, Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль, Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков і міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Варто також нагадати нашим читачам, що три українці отримали звання Героїв України. Орденом "Золота Зірка" нагороджено морського піхотинця В'ячеслава Кубрака (посмертно), генконструктора — гендиректора ДП "Державне Київське конструкторське бюро "Луч" Олега Коростельова, а також поета, драматурга і народного артиста Юрія Рибчинського.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, українцям слід чекати жорсткого карантину? Прем'єр Шмигаль дав чітку відповідь.

Як повідомляв Знай.uа, названо ймовірну причину обстрілу автобуса під Харковом: "Лють і несправедливість".

Знай.uа писав, Зеленський після гри у футбол отримав чорний пояс з карате, але з дітьми не бився.