Українцям пояснилт, як працюють два види надання пільг на оплату послуг ЖКГ - готівковий і безготівковий. Про це стало відомо в ефірі телеканалу "Україна 24". Так, заступник Міністра соціальної політики Віталій Музиченко відповів на телефонний дзвінок в студію.

Читайте Знай в Google News!

Телеглядачка зателефонувала в студію і розповіла, що їй переводили гроші за пільги на картку, а потім скасували це, посилаючись на заборгованість жінки.

Заступник міністра прокоментував ситуацію, адже мільйони українців зіткнулись із непорозумінням такого штибу при отриманні пільг на оплату комуналки.

видача пенсій, фото politeka
видача пенсій, фото politeka

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Дійсно, 373 постанова ще в минулому році ввела принцип надання пільг на оплату послуг ЖКГ в грошовій формі, яка буває двох видів: готівкова, коли люди готівкою отримують разом з пенсією. Інша форма-безготівкова, коли Міністерство перераховує гроші на Ощадбанк, а Ощадбанк вже проводить розрахунки з підприємствами-постачальниками послуг", - зазначив міністр.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українцям слід чекати жорсткого карантину? Прем'єр Шмигаль дав чітку відповідь.

Також Знай.ua писав, що Шмигаль пояснив, як проходитиме навчання з 1 вересня в "червоних зонах" карантину.