За останню добу терористи "Л/ДНР" двічі порушили встановлений на Сході України режим припинення вогню. Воїни Збройних сил України до заходів у відповідь не вдавалися, жертв і постраждалих від ворожих нападів немає. Українські військові продовжують контролювати ситуацію.

Читайте Знай в Google News!

Про це йде мова у повідомленні штабу Операції об'єднаних сил (ООС) у соціальній мережі Facebook.

"Від початку поточної доби, 29 серпня, на переважній більшості ділянок відповідальності українських підрозділів обстрілів не зафіксовано. Водночас, поблизу Зайцевого задокументовано ворожу вогневу провокацію зі стрілецької зброї. Постріли були неприцільними, тому наші воїни вогонь у відповідь не відкривали. Крім того, українськими військовими виявлено факт інженерного обладнання позицій у бік наших підрозділів неподалік населеного пункту Водяне з тимчасово окупованої Ужівки.

Загалом, від початку поточної доби у районі проведення операції Об’єднаних сил, зафіксовано 2 порушення домовленостей, досягнутих 22 липня в рамках Тристоронньої контактної групи.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Серед особового складу Об’єднаних сил бойових втрат та поранень немає.

Наші захисники продовжують непохитно виконувати бойові завдання щодо захисту Українського народу і готові дати адекватну відсіч противнику у разі загрози їхньому життю чи здоров’ю.

У районі проведення операції належно виконують завдання підрозділи ДСНС Об’єднаних сил. Зокрема, сапери за останню добу розмінували більше семи гектарів території у прифронтовому районі та передали на знищення 145 знайдених вибухонебезпечних предметів. Окрім цього, для мінімізації наслідків артилерійських обстрілів попередніх років рятувальники Об’єднаних сил проводять роботи з відновлення пошкоджених житлових будинків та об’єктів інфраструктури. Тільки за минулу добу завершили ремонтні роботи 7 будинків, ще на 52 об’єктах роботи продовжуються", — звітує пресслужба ООС.

#ООС #операція_ОС #Ukraine_army #Joint_Forces_Operation #daily_statement 🕔 Вечірнє зведення щодо ситуації в районі...

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Zaterdag 29 augustus 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, День Незалежності на Донбасі: бойовики обладнали позиції у бік ЗСУ і влаштували провокацію напередодні

Як повідомляв портал "Знай.ua", на Донбасі земля встелена вибухівкою - ЗСУ виявили понад 45 тисяч небезпечних "сюрпризів" від окупантів

Також "Знай.ua" писав, на Донбасі окупанти провокують ЗСУ на зрив "режиму тиші": стріляють з гранатомета і стрілецької зброї