Українська письменниця, громадський діяч і член Національної Спілки письменників України Лариса Ніцой на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook повідомила радісну для неї новину.
Читайте Знай в Google News!
29 серпня 2020 року вона була присвячена в інструктори національно-патріотичного виховання. І їй був вручений шеврон "Дозiр "Крук".
51-річний педагог повідомила, що ніколи не забуде посвячення, так як на "майдані" військово-патріотичного вишколу біля щогли з жовто-блакитним і червоно-чорним прапорами були збудовані Підлітки і юнаки, Ніцой дякують за лекції, вручають шеврона і лунає несподіване: "Граната!".
Всі учасники лежали на землі, тримали п'яти разом і руками закривали голову, коли Лариса встигла лише моргнути.

"Як стояла, так і плюхнулася біля всіх. Яке щастя, що під ногами була травичка, а не калюжа. О! За час вишколу і не таке бачила. Як діти з болота повинні були по-пластунськи витягнути "пораненого". Зі справжнього болота", — доповнила вона.
Наприкінці Лариса Ніцой повідомила, що після занять до неї підходили діти і дякували, бо в школі їм такого не розповідали, і про те, що вже зараз виховання успішних українців відбувається на Київщині, Чернігівщині, Черкащині та в Дніпропетровській області.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Карпатах турист не витримав випробування горами - Франківським рятувальникам довелося йти на допомогу.

Як повідомляв "Знай.ua", під Чернівцями вогонь позбавив сімох дітей дахи над головою- " гасити було нічим"

Знай.ua писав, люта "яжемать" накинулася на перукаря через зачіску до 1 вересня: "Я зараз тут все раз**у..."

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще