Заступники міністра економіки за липень заробили більше Петрашка: різниця в 100 тисяч

Ігор Петрашко, який виступає міністром розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства, заробив за липень 47,2 тисяч гривень. При тому, що його заступники зуміли заробити від 12 тисяч до 151 тис. гривень.

Ігор Петрашко
Ігор Петрашко

"Прийму себе без ніг...": курсантки, яких переїхав п'яний майор, вперше заговорили після пережитого жахіття

У мережі вже з'явилися перші слова постраждалих від звірств п'яного майора курсанток. Розбиті кістки, множинні переломи, розриви зв'язок, анемія. Дівчата, які мріяли рятувати чужі життя, сьогодні самі потребують допомоги та підтримки. Волонтери госпіталю розповіли, як дівчата справляються з пережитою трагедією.

У Харкові померла курсантка, фото з вільних джерел
У Харкові померла курсантка, фото з вільних джерел

Люта "яжематір" накинулася на перукаря через зачіску до 1 вересня: "Я зараз тут все роз**у..."

Незадоволена мама накинулася на майстра зачісок через "занадто дорогого цінника" для дитини. Зачіска до 1 вересня виявилася справжнім "ящиком Пандори". На думку матері, за модну стрижку хлопчика зажадали занадто багато грошей.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Зачіски: джерело: YouTube
Зачіски: джерело: YouTube

Зеленського застерегли від небезпечних зв'язків, таємниці розмови спливли у мережі

Днями, 26 серпня, пройшла офіційна телефонна розмова Президента України Володимира Зеленського з Державним секретарем США Майком Помпео.

Зеленський на стадіоні "Кривбасу", скріншот: YouTube
Зеленський на стадіоні "Кривбасу", скріншот: YouTube

Лукашенку-66: Білорусь заполонили автозаки, люди у формі і дівчата з гарбузами

Сьогодні, 30 серпня, святкує 66-річчя білоруський президент Олександр Лукашенко, до Дня народження якого запланована чергова акція протесту. Однак правоохоронні органи вже встигли оточити Майдан Незалежності, біля якої знаходяться десятки автозаків і водометів для боротьби з опором і де хотіли зібратися місцеві жителі.

Олександр Лукашенко, скріншот: YouTube
Олександр Лукашенко, скріншот: YouTube