Стали відомими деякі подробиці перебування президента Зеленського в Бахмуті, на початку поточного місяця.

Про цей інцидент на своїй Facebook-сторінці повідомляє волонтер Роман Доник.



Поїздка Зеленського в Бахмут, що на Донеччині, запам'яталася інтернет-користувачам досить несподіваним візитом президента до місцевого продуктового магазину. Багатьох коментаторів тоді обурила відсутність у президента і супроводжуючих його осіб захисних масок на обличчях. Деякі користувачі мережі закликали правоохоронні органи розслідувати цей інцидент, і притягнути президента України до адміністративної відповідальності.

За словами активіста Романа Доника, в рамках тієї ж поїздки сталася ще одна оказія. Завдаючи візит в розташування однієї з військових частин, військовим, розташованим за місцем несення служби, було наказано витягнути магазини з патронників табельної зброї.

Сміливець, який просто заходить в АТБ щось купити, просто хоробро вітається з військовослужбовцем якого попередньо змусили витягнути магазин з пістолета. - Ще два берети цьому хороброму панові -


Нагадаємо, що Зеленський приголомшив рідних загиблих захисників обіцянкою:"всіх повернемо: хто живий і неживий".

Як повідомляв портал " Знай.ua", в Лукашенко переклали відповідальність за" величезну шкоду "на Україну:"суперечить сама собі".

Також " Знай.ua" писав, що путінські посіпаки двічі за добу порушили перемир'я-українські захисники продовжують контролювати ситуацію.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще