В Республіці Білорусь продовжуються масові протести, викликані порушеннями демократичності виборів президента країни. Цієї неділі акції продовжилися — мітингарі навіть дійшли до резиденції чинного президента Олександра Лукашенка. Там їх влада зустріла загонами міліції, бронетранспортерами і навіть снайперами.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляють TUT.BY

Протестуючі підійшли до резиденції Лукашенка. Люди кликали президента вийти на розмову. Перед ними кордон з силовиків. Присутніх просять відійти, щоб по відношенню до них не застосовували спецзасоби.

Олександр Лукашенко, скріншот: YouTube
Олександр Лукашенко, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Біля резиденції Лукашенка, вже розташувалися 7 БТР. Розпізнавальні знаки зафарбовані зеленою фарбою. На броні - військовослужбовці з крупнокаліберними кулеметами. Тим часом, на даху палацу помічені снайпери.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Україна "заморозила" всі контакти з Білоруссю, Кулеба назвав причини: "З Лукашенком не спілкуємося".

Як повідомляв Знай.uа, колишній ОМОНівець потужно звернувся до колег з Америки: "опустіть зброю, вас приймуть як героїв".

Знай.uа писав, уряд Зеленського введе нові штрафи, хворих українців каратимуть гривнею.