У вівторок, 1 вересня, на території України встановиться спекотна і сонячна погода. У більшості областей стовпчики термометрів піднімуться до +35 градусів. При цьому на західній частині України можливі дощі.

Читайте Знай в Google News!

У перший день осені прогнозується аномальна спека по всій країні.

"1 вересня спека в Україні ще кусатиметься. У більшості областей передбачається +30 +36 градусів. Ну, ясно, що сонце. Це все антициклон старається", - зазначила Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

погода на 1 вересня, скріншот з сайту Укргідрометцентру

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На Півдні та Сході країни буде сонячно, без опадів. Середня температура коливатиметься в межах +33 +35 градусів. Так само в центральних регіонах України. Однак тут не так спекотно - до +30 градусів.

На Захід України прийдуть дощі з грозами. Через це в регіонах буде прохолодніше, середня температура складе +24 +26 градусів.

У Києві 1 вересня буде сухо і сонячно. Температура повітря в столиці складе +30 +32 градуси.

1-го вересня спека в Україні ще кусатиметься. У більшості областей передбачається +30+36 градусів. Ну, й ясно, що...

Geplaatst door Наталка Діденко op Maandag 31 augustus 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, погода в Україні залишатиметься літньою до середини вересня з окремими вторгненнями холодних повітряних мас.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.