Сьогодні, 1 вересня, державний банк "ПриватБанк" розпочинає видачу картки для виплати одноразової натуральної допомоги "пакунок малюка".

Читайте Знай в Google News!

Про це йдеться у повідомленні міністерства соціальної політики України.

"Банком внесено зміни до Умов та правил надання банківських послуг (договір з клієнтами), якими передбачено новий банківський продукт – соціальна карта для виплат "Пакунок малюка", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще
Головною особливістю даної карти є те, що її можна відкрити протягом року з дати народження дитини і кошти можна використати ще протягом року з моменту їх зарахування шляхом придбання дитячих товарів (засоби догляду за дітьми та дитячі засоби гігієни: підгузки, серветки; дитячий одяг та взуття; дитяче харчування; дитячий посуд; дитячі іграшки; текстиль для дітей, у тому числі рушники, ковдри) і товарів для породіллі (прокладки для лактації; прокладки післяпологові) у закладах торгівлі, які уклали з Мінсоцполітики публічний договір.

Пакунок малюка, скріншот відео
Пакунок малюка, скріншот відео

Все це зроблено в рамках реалізації пілотного проекту "Монетизація одноразової натуральної допомоги "пакунок малюка", який запроваджено постановою Кабінету Міністрів України від 29.07.2020 № 744 ,,Деякі питання реалізації пілотного проекту з монетизації одноразової натуральної допомоги "пакунок малюка".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, нове шахрайство з OLX може витягнути всі гроші з картки - будьте пильними.

Як повідомляв портал Знай.ua, хитрорукі шахраї дістануть кожного українця: роздобули бази даних з номерами.

Також Знай.ua писав, не спокушайтеся на низьку ціну: як "розводять" в інтернеті довірливих українців.