Потужна магнітна буря накрила Землю в останні дні серпня і принесла чимало неприємностей метеочутливим людям і тим, у кого є хронічні хвороби.

Читайте Знай в Google News!

Магнітні бурі у вересні 2020 будуть накривати Землю не так часто, але в другій половині місяця нас чекають метеоповнення рівня G1. Вони триватимуть два дні і можуть спровокувати проблеми зі здоров'ям у метеозалежних людей, гіпертоніків, людей з хворобами серця, судин. Та й у здорової людини може просто розболітися голова.

магнітна буря, фото Pxhere
магнітна буря, фото Pxhere

Дати магнітних бур назвала лабораторія рентгенівської астрономії ФІАН. Уникнути поганого самопочуття можна, дотримуючись елементарних правил. У дні геошторму люди можуть відчути занепад сил без видимих на те причин. Також з'являться проблеми зі сном, різкі перепади настрою. А головний біль може перерости в мігрень.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Коли чекати магнітної бурі

Коливання рівня G1 очікуються 24 і 25 вересня, а незначні сплески: 2, 3, 18, 19 числа.

Щоб вберегти себе від поганого самопочуття в дні магнітних бур, медики радять в пікові дні магнітних бур відмовити від сильних фізичних навантажень і менше перебувати на сонці. Підбадьоритися вранці допоможе контрастний душ, а розслабитися ввечері - тепла ванна. Постарайтеся виспатися і уникайте стресових ситуацій.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, погода на 29 серпня для всієї України: літо потішить в останні дні.

Як повідомляв портал Знай.uа, погода в Україні залишатиметься літньою до середини вересня з окремими вторгненнями холодних повітряних мас.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.