Стало відомо, що в ніч з 31 серпня на 1 вересня в Умані Черкаської області четверо невідомих напали і розбили ніс брацлавському хасиду, який разом з товаришем відвідав один з супермаркетів міста.

Читайте Знай в Google News!

Про це йдеться в повідомлення Об'єднана єврейська громада України.

Уточнюється, що інцидент стався після півночі біля супермаркету "АТБ" на вулиці Тищика. Хасиди вирішили скупитися в продуктовому магазині. Один з них відійшов, і в цей момент четверо невідомих напали на його друга. Потерпілий чоловік отримав серйозну травму: йому розбили ніс до крові.

кров на підлозі, фото jewishnews
кров на підлозі, фото jewishnews

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Постраждалим виявився ізраїльтянин з посвідкою на проживання в Україні. Зараз співробітники поліція з'ясовують подробиці події.

місце події, фото jewishnews
місце події, фото jewishnews

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у ніч на 28 серпня в місті Умань Черкаської області стався конфлікт між місцевими жителями і хасидами, які приїхали зустрічати єврейський Новий рік Рош ха-Шана.

Як повідомляв портал Знай.uа, безліч хасидів, які мають намір здійснити паломництво до Умані, не можуть перетнути кордон України. Зараз вони прилітають в аеропорти Одеси і Києва, але їх усіх поки не пускають на територію України.

Також портал Знай.uа писав, що український уряд має намір на 30 днів заборонити в'їзд іноземним громадянам з країн, які потрапляють до "червоного списку" України через поширення епідемії коронавірусу.