У середу, 2 вересня, розпочнуться повноцінні заняття в школах та університетах. І батькам доведеться одягати дітей в легкі літні сорочки і блузки. Середа видасться по-літньому спекотною. Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко. Завтра очікується найвища температура повітря на поточному тижні. На більшій частині території України стовпчики термометрів покажуть 30 градусів вище нуля.

На Сході і на півдні нашої країни очікується ще більш спекотна погода. Тут повітря прогріється до + 35 вище нуля.

Практично на всій території України очікується суха і сонячна погода. Погоду в нашій країні визначає великий антициклон, що призведе до відсутності опадів. Дощі можливі лише в деяких західних регіонах.

Зокрема, парасольки не завадить прихопити жителям Рівненської області, Волині, а також передкарпатських міст Львівщини та Івано-Франківщини. На Західній Україні буде холодніше, ніж в інших областях. Максимальна температура в цих регіонах складе + 28 градусів. Місцями температура може опуститися до + 22 градусів.

Київським школярам парасольки також не знадобляться. У столиці завтра очікується сонячна і спекотна погода. Імовірність дощу в Києві практично нульова. Температура повітря прогріється до 30 градусів вище нуля. Також Діденко повідомила, що вже в п'ятницю очікується зниження температури повітря.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке буде ставати сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.иа, погода в Україні залишатиметься літньою до середини вересня з окремими вторгненнями холодних повітряних мас.

Також портал Знай.иа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.