Служба безпеки України продовжує діяти. Так, буквально днями співробітники української спецслужби заблокували групу проросійських інтернет-агітаторів, яка працювала в Сумах та Києві.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки публікації прес-служби СБУ в мережі Facebook.

Публікація СБУ, скріншот: Facebook
Публікація СБУ, скріншот: Facebook

"СБУ припинила роботу чергових проросійських інтернет-агітаторів. Служба безпеки України блокувала в Києві та Сумах діяльність проросійських інтернет-агітаторів, які в соцмережах пропагували ідеї "руського міра" та зміну державного кордону України. Також у своїх акаунтах зловмисники поширювали заклики до насильницької зміни конституційного ладу і захоплення державної влади в південних і східних регіонах країни. Лінгвістична експертиза показала, що ці опубліковані матеріали містять публічні заклики, спрямовано на порушення основ національної безпеки. За обома фактами розпочато кримінальні провадження, проводяться слідчі дії.", - повідомляють в СБУ.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що в Києві підлітки тероризують мешканців району. Про це розповів місцевий житель Алекс Авакумов на своїй сторінці в соцмережі Facebook. Повідомляється, що в Києві, в Дарницькому районі діти, на вигляд років 14-ти, кидають під ноги літніх людей і мам з дітьми петарди, після чого тікають на велосипедах. При цьому, коли хлопцям роблять зауваження, один з них прикривається впливовим батьком. Він каже:"Мій тато СБУшник, ти мені нічого не зробиш".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, заборона на в'їзд іноземців: кому можна в Україну і з якими документами пропустять на кордоні.

Як повідомляв Знай.uа, у Харкові спіймали небезпечну банду викрадачів: "Уб'ємо вашу дитину".

Знай.uа писав, теракт на Укрзалізниці: під Житомиром десятки вагонів з тоннами білоруської солярки злетіли у повітря.