Сьогодні, 2 вересня, через необережне поводження зі зброєю загинув курсант Житомирського військового інституту ім. Корольова. Наразі вивчаються причини та обставини події.

Читайте Знай в Google News!

Про це інформує сайт інституту.

"З сумом повідомляємо, що 1 вересня курсант набору 2020 року Хоровський Максим Андрійович загинув в наслідок необережного поводження зі зброєю.", – йдеться в повідомленні.

Курсанти, скріншот: YouTube
Курсанти, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Причини та обставини події вивчають представники Військової служби правопорядку Збройних Сил України, Військової прокуратури Житомирського гарнізону та Національної поліції.

Як повідомили у репортажі ТСН, розглядається версія самогубства. Зазначається, що це було третє заняття 17-річного курсанта. Трагедія сталася на полігоні у наметовому містечку.

"У Житомирі застреленим знайшли курсанта військового інституту. Він тільки вступив на перший курс, це було третє його заняття. Трагедія сталася під час навчань, на полігоні у наметовому містечку. 17-річному хлопцю видали зброю для тренувань.", - повідомляє ТСН.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ніцой розлютила обрана МОН тема для першого уроку школярів: "Виховати універсальну рабсилу"

Як повідомляв портал "Знай.ua", українці отримають пенсії за героїчно загиблих в АТО родичів, у ПФУ розповіли про нарахування

Також "Знай.ua" писав, що погода дуритиме голови українцям то теплом, то прохолодою: коли чекати осінь