З Донбасу прийшли вельми тривожні новини, виявилося, що східні райони нашої країни буквально тонуть у масштабних пожежах. Крім рятувальників, за справу взялися і українські військові. Так, бійці підрозділів Об'єднаних сил ліквідують загоряння в Донецькій і Луганській областях.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби штабу ООС в мережі Facebook.

Публікація прес-центру штабу ООС, скріншот: Facebook
Публікація прес-центру штабу ООС, скріншот: Facebook

"Підрозділи Об'єднаних сил ліквідовують пожежі в Донецькій і Луганській областях. Місцевому населенню нічого не загрожує. У Донецькій і Луганській областях залишається підвищена пожежонебезпека через посуху і високу температуру повітря. Так, 2 вересня, о третій годині ночі, в районі населеного пункту Новолуганське було зафіксовано загоряння сухої трави площею в межах одного гектара. На даний момент пожежу локалізовано. До ліквідації вогню залучено близько 40 чоловік особового складу та техніка підрозділів Збройних Сил України та ДСНС. Гасіння вогню ускладнюється тим, що ділянка загоряння знаходиться в прифронтовому районі. При цьому жодної загрози для мирних жителів немає.", - повідомляють військові.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Відомо також, що триває ліквідація двох пожеж у Попаснянському районі на Луганщині. Там вогнем охоплено близько 15 гектарів лісу. Постраждалих немає, завдяки зусиллям Збройних Сил України, ДСНС, Національної поліції та інших підрозділів зі складу Об'єднаних сил поширення вогню локалізовано.

Крім того, вже ліквідовано пожежу в населеному пункті Станиця Луганська, яку було зафіксовано у вечірній час. Там також горіла суха трава. За попередньою інформацією загоряння могло статися в результаті людської необережності. Загалом, від Збройних Сил України та ДСНС до ліквідації пожеж та їх наслідків залучено близько 250 чоловік особового складу та 40 одиниць техніки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Зеленський "з'єднав" Харків з Донбасом з борту літака: "Cимволічно...".

Як повідомляв Знай.uа, на Донбасі спостерігалася вогнева активність ворога: окупанти знову провокували ЗСУ, звіт ООС.

Знай.uа писав, маленькі патріоти з окупованих територій - як пройшло 1 вересня у школах Луганщини.