У четвер, 3 вересня, по всій Україні прогнозується тепла погода. Тільки на Заході можливі дощі і прохолода. В інших областях ще затримається літо з сонцем та спекою.

Читайте Знай в Google News!

Синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомляє, що на Сході, Півдні і в більшості центральних областей країни збережеться спека. Температура повітря в середньому складе +30 +36 градусів.

На півночі буде трохи прохолодніше – +26 +29 градусів. Щоправда, на Сумщині ще попече. А на Заході очікується свіжа погода з температурою +20 +26 градусів.

Дощі місцями пройдуть у західних областях, а ввечері волога дійде до Житомирщини та Вінницької області. На решті території – сухо і сонячно. Вітер переважно дутиме з південного сходу, а його швидкість складе 5-10 метрів на секунду.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У Києві в четвер опади малоймовірні. Температура повітря в столиці не перевищить +28 градусів.

В Україну надходить пора, коли найпоширенішим словосполученням буде - 'кисло-сладке‘. Так практично всі баби на базарах...

Geplaatst door Наталка Діденко op Woensdag 2 september 2020

Народний прогноз погоди в Україні

3 вересня вшановується пам'ять апостола Тадея. Наші предки примітили: якщо в цей день погода ясна – буде ще чотири тижні така. У цей день можна висаджувати цибулини нарцисів.

погода на 3 вересня, скріншот з сайту Укргідрометцентру

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, погода в Україні залишатиметься літньою до середини вересня з окремими вторгненнями холодних повітряних мас.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.