З Донбасу, який охоплено гарячою стихією, прийшли оперативні новини про ситуацію в зоні проведення операції Об'єднаних сил. Серед українських захисників втрат немає, ситуація знаходиться під контролем військових.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки публікації прес-центру штабу ООС в мережі Facebook.

Ранкове зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 7.30 03 вересня 2020 року

#ООС #операція_ОС #Ukraine_army #Joint_Forces_Operation #daily_statement 🕢 Ранкове зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 7.30 03 вересня 2020 року 🇺🇦 Слава Україні! Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою. Українські захисники продовжують сумлінно виконувати завдання за призначенням та готові миттєво реагувати на будь-які зміни оперативної обстановки. Минулої доби, 02 вересня, на ділянках відповідальності наших підрозділів зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації. Неприцільним пострілом з підствольного гранатомету противник намагався спровокувати наших воїнів на ділянці фронту поблизу Мар’їнки. Військовослужбовці Об’єднаних сил вогонь у відповідь не відкривали. Бойових втрат, внаслідок ворожого пострілу, немає. Від початку поточної доби, 03 вересня, у смугах відповідальності наших бригад обстрілів з боку противника не зафіксовано. Режим тиші зберігається повною мірою. Втім захисники України не втрачають пильності та готові до миттєвого реагування на будь-які дії противника. Паралельно з виконанням бойових завдань підрозділи зі складу Об’єднаних сил та інших складових сил оборони локалізують масштабні лісові та степові пожежі на Луганщині, що були спровоковані противником. Так, в районі Станиці Луганської вогнем охоплено більше двохсот гектарів лісостепу, в районі населеного пункту Лобачеве пожежа займає площу близько 950 гектарів. До боротьби з вогнем на Луганщині залучено майже 600 чоловік особового складу та 84 одиниці інженерної та автомобільної техніки підрозділів Збройних Сил України і ДСНС. В населених пунктах Зайцево і Новолуганське пожежі вже ліквідовано. Під час гасіння пожежі, двоє військовослужбовців зі складу Об’єднаних сил отримали термічні опіки. Їм надано першу медичну допомогу та доправлено до військових медичних закладів. Стан здоров’я обох воїнів – задовільний. Ситуація у районі проведення операції залишається цілком контрольованою українськими захисниками. 🇺🇦 Слава Україні!

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Woensdag 2 september 2020

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Ранкове зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об'єднаних сил станом на 7.30 3 вересня 2020 року. Ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається контрольованою. Українські захисники продовжують сумлінно виконувати завдання за призначенням і готові миттєво реагувати на будь-які зміни оперативної обстановки. За минулу добу, 02 вересня, на ділянках відповідальності наших підрозділів зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації. Не прицільно пострілом з підствольного гранатомета противник намагався спровокувати наших воїнів на ділянці фронту поблизу Мар'їнки. Військовослужбовці Об'єднаних сил вогонь у відповідь не відкривали. Бойових втрат, в результаті ворожого пострілу, немає. З початку поточної доби, 03 Вересня, у смугах відповідальності наших бригад обстрілів з боку противника не зафіксовано. Режим тиші зберігається в повній мірі. Втім, захисники України не втрачають пильності і готові до миттєвого реагування на будь-які дії противника.", - повідомляє прес-центр штабу ООС.

Також військові зазначили, що паралельно з виконанням бойових завдань підрозділи зі складу Об'єднаних сил та інших складових сил оборони локалізують масштабні лісові та степові пожежі на Луганщині, які було спровоковано противником. Так, в районі Станиці Луганської вогнем охоплено більше двохсот гектарів лісостепу, в районі населеного пункту Лобачеве пожежа займає площу близько 950 гектарів.

До боротьби з вогнем на Луганщині залучено майже 600 чоловік особового складу та 84 одиниці інженерної та автомобільної техніки підрозділів Збройних Сил України та ДСНС. У населених пунктах Зайцеве та Новолуганське пожежі вже ліквідовано.

Пожежі, фото: прес-служба штабу ООС
Пожежі, фото: прес-служба штабу ООС

Під час гасіння пожежі, двоє військовослужбовців зі складу Об'єднаних сил отримали термічні опіки. Їм надано першу медичну допомогу і доставили до військових медичних закладів. Стан здоров'я обох воїнів - задовільний. Ситуація в районі проведення операції залишається повністю контрольованою українським захисниками.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, харків'яни фарбували пні і латали дороги вночі, все заради Зеленського.

Як повідомляв Знай.uа, українські герої на мить забули про путінських орків і атакували підлу стихію.

Знай.uа писав, Зеленський "з'єднав" Харків з Донбасом з борту літака.