З Донбасу прийшли вельми тривожні новини. Як виявилося, двоє українських захисників отримали термічні опіки під час гасіння лісових пожеж недалеко від Луганська. Відомо, що від потужних загорянь страждає близько 950 га лісу.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-центру штабу ООС в мережі Facebook.

Пожежі, фото: прес-служба штабу ООС
Пожежі, фото: прес-служба штабу ООС

"Паралельно з виконанням бойових завдань підрозділи зі складу Об'єднаних сил та інших складових сил оборони локалізують масштабні лісові та степові пожежі на Луганщині, які було спровоковано противником. Так, в районі Станиці Луганської вогнем охоплено більше двохсот гектарів лісостепу, в районі населеного пункту Лобачеве пожежа займає площу близько 950 гектарів", - повідомляють у штабі ООС.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Постраждалих військових доставлено до медзакладів. Їх стан - задовільний. Всього в гасінні пожеж залучено майже 600 чоловік особового складу та 84 одиниці інженерної та автомобільної техніки підрозділів Збройних Сил України та ДСНС.

Вогонь у Зайцевому та Новолуганському вже ліквідовано. У штабі також повідомили про один ворожий постріл з підствольного гранатомета поблизу Мар'їнки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, у Києві слідчому поліції підпалили шикарний Lexus-коктейль Молотова, вибух і купка попелу.

Як повідомляв Знай.uа, на Франківщині пекельний вогонь мало не перетворив свиней на шашлики.

Знай.uа писав, поліція виявила склад з 45 люксових авто в будинку можливо торговця наркотиками.