Літня температура зможе зберегтися ще протягом десь 10 днів за розрахунками Укргідрометцентру, незважаючи на те, що в найближчі дні очікується похолодання.

Читайте Знай в Google News!

Про це розповіла Наталія Голеня, яка виступає заступником відділу метеопрогнозів Укргідрометцентру. Вона заявила, що температурний фон буде знижений до 20-25 градусів, в столиці — до 20-22 °C. "А на півдні і сході країни також вже не буде 35 градусів, але температурний фон буде більш комфортний - до 28 градусів", — доповнила Голеня.

Однак спека знову може відновитися на наступному тижні. Літо, за її словами, триває і температура буде знижена до кінця місяця, але розрахунки поки не показують похолодання і осінніх температур.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

У Києві, на початку вересня було зафіксовано перевищення норми по температурі. У 2015 році, рекордне значення на 1 вересня становило на 1,8 градуса менше, ніж в 2020 зі значенням в 27,4 градусів тепла.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, кинуті дітьми або закатовані хворобами: життя самотніх пенсіонерів кардинально зміниться, Кабмін переглянув закон.

Як повідомляв "Знай.ua", Польща змінила правила проходження карантину для українських заробітчан.

Знай.ua писав, в Запоріжжі народилися недоношені двійнята, батьки благають про допомогу - порок серця і важать, як буханець хліба.