Мер Івано-Франківська Руслан Марцінків знову "наїхав" на представників ЛГБТ в Україні.

Руслан Марцінків вчергове зробив нетолерантну заяву про представників ЛГБТ в Україні.

Так, інтерв'ю виданню "Українська правда" мер Івано-Франківська сказав, що "гей не може бути патріотом". При цьому Марцінків зазначив, що це його чітка позиція, яка не змінилася з роками.

В цьому мер не злукавив. Ще 4 роки тому, у 2016 році під час "Маршу за життя і сімейні цінності" в Івано-Франківську мер заявив, що "патріотом може бути тільки християнин, справжній патріот - той, хто вірить в Бога".

Маючи подібні переконання, Руслан Марцінків упевнений, що рухатися в Європу можна, "не відступаючи від традиційних сімейних цінностей". Для прикладу він навів Польщу, де "діє закон про заборону абортів". Саме тому, зазначив Марцінків, "ми повинні стояти на своїх християнських національних цінностях".

"Я не змінюю свою думку", - підкреслив мер Франківська під час останньої розмови з журналістами.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Вочевидь, Руслан Марцінків не знає нічого про геїв, які захищають Україну від окупанта на Донбасі, і не припускає навіть, що представники ЛГБТ можуть вірити у Бога.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Руслан Марцінків заявив, що його лякає пропаганда гомосексуалізму в "християнській українській державі".

Як повідомляв портал Знай.ua, священник Української греко-католицької церкви Назар Заторський виступив на підтримку маршу рівності,

Також Знай.ua писав, Марцінків пустив транспорт у Франківську наперекір "червоній зоні" Зеленського