Депутати жорстко проїхалися по марнотратству і пустих обіцянках Зеленського

Один з останніх брифінгів народних депутатів України, що відбувся в кулуарах Парламенту, став "жорстким резюмуванням" річного президенства Володимира Зеленського. Висновки стосувалися переліку вкрай важливих для країни аудитів, обіцяних президентом України ще у 2019 році, але й досі так і невиконаних. Тут сплив і необґрунтований розподіл "коронавірусного фонду", і загроза всеукраїнської черги аварійних обвалів "зношених" будинків, і стрімке зростання платіжок на фоні рекордного падіння ціни на газ.

Новий поділ на карантинні зони: в яких містах з 7 вересня посилять правила

З понеділка, 7 вересня, в Україні почнуть діяти нові карантинні зони, які будуть дійсні 14 днів. Про це рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій розповів міністр Кабміну Олег Немчинов.

Нардепи "перефарбували" Верховну Раду у кольори Білорусі

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

"Жыве Беларусь!" об'єднала всі фракції – нардепи виступили проти диктатури та биття кийками.

До акції щодо проведення вільних виборів в Білорусі долучилися представники абсолютної більшості фракцій. Десятки парламентарів, зібралися біля трибуни й президії, покривши значну частину сесійної зали біло-червоними прапорами.

Зарплати українців кардинально змінилися: працівники яких сфер отримують найбільше

В Україні останнім часом починають зростати зарплати. Стало відомо, в яких сферах працівники почали заробляти більше в порівнянні з попереднім місяцем і роком.

У 91-річного Філарета коронавірус, главу УПЦ КП терміново госпіталізували

Засновник Української православної церкви Київського патріархату, почесний патріарх Православної церкви України Філарет перебуває в лікарні з Covid-19.

З урахуванням віку Філарета, ситуація для здоров'я святійшого небезпечна.