Як відомо, з понеділка, 7 вересня, в Україні відбудеться нове зонування регіонів. Ті міста, райони, які потрапили в "червону зону", закриють усі навчальні заклади і переведуть школярів та студентів на онлайн-навчання або ж доведеться ввести канікули, як зробили в Івано-Франківську.

Читайте Знай в Google News!

Отже, які ж регіони з понеділка опиняться в "червоній зоні":

- Івано-Франківськ, Коломия, Калуш, Косівський та Тисменицький райони Івано-Франківської області.

- Біляївка, Ізмаїл та Болградський район Одеської області.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

- Дубно та Костопільський район Рівненської області.

- Тернопіль, Бережани та Чортків, Бережанський, Бучацький, Гусятинський, Монастирський, Теребовлянський, Тернопільський та Чортківський райони Тернопільської області.

- Великобурлуцький район Харківської області.

- Чернівці, Вижницький, Глибоцький, Заставнівський, Кіцманський, Новоселицький та Сторожинецький райони Чернівецької області.

- Бобровицький район Чернігівської області.

школа / скріншот з відео
школа / скріншот з відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, новий поділ на карантинні зони: в яких містах з 7 вересня посилять правила.

Як повідомляв портал Знай.uа, Івано-Франківськ визначили в "червону зону" карантину. У зв'язку з цим у місті продовжили шкільні канікули до 11 вересня і вже 14 вересня діти повинні почати навчання.

Також портал Знай.uа писав, що кияни показали шкільні обіди, після яких доведеться лікувати дітей: "Гнилий банан і страшний бургер".