В Україні зараз - красивий циклон. Крутиться на півдні, тому й південна частина сьогодні, 5 серпня, почує грозу і побачить дощ.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє відомий сноптик Наталка Діденко на своїй сторінці у facebook.

"На решті території - без істотних опадів. Завтра циклон покрутиться собі далі, залишивши лише в Приазов‘ї локальні опади. А ось до західної частини України підійде вологий атмосферний фронт - за раз він ще в Німеччині. Решта території в неділю - суха й сонячна", - зазначає синоптик.

Температура повітря 6-го вересня очікується +24+29 градусів, на Півдні до +30, місцями на Луганщині, Запоріжжі та на Заході України +22+25 градусів. У Києві неділя буде сухою і теплою, до +26+28 градусів.
Понеділок у столиці - ще гарячий, а у вівторок похолодає. Синоптик радить не перегріватися, не мерзнути - помірність, без крайнощів.

Geplaatst door Наталка Діденко op Zaterdag 5 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, погода в Україні залишатиметься літньою до середини вересня з окремими вторгненнями холодних повітряних мас.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.