Жахлива аварія сколихнула Україну. Тягач MAN і вантажний фургон Mercedes з декількома тоннами моркви зіткнулися на трасі Одеса-Миколаїв.

Читайте Знай в Google News!

В результаті аварії водії обох автомобілів загинули на місці події, пишуть в в Telegram-каналі Одеса INFO.

ДТП // Telegram-канал Одесса INFO
ДТП // Telegram-канал Одесса INFO

На місе жахливого інциденту одразу прибула поліція. Морква з Mercedes засяяла буквально всю трасу. Зіткнення було сильним, адже асфальт був мокрим від дощу. Причину дорожньо-транспортної пригоди встановить слідство.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

ДТП // Telegram-канал Одесса INFO
ДТП // Telegram-канал Одесса INFO

На фото вся дорога всипана морквою, автомобілі розтрощені вщент - пасмцурна погода додає жаху ситуації, розгублені люди бігають поміж автомобілів, розбитих в друзки.

Удар автомобілів був нищівним, адже обидві вантажівки мають тонни ваги, крім того, ще й перевозили тонни вантажу. На фото видно, як морква розлетілась на десятки метрів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше син кандидата в мери Кривого Рогу збив дитину на пішохідному переході. 3 вересня в Кривому Розі недалеко від "тисячки" водій Volkswagen збив 11-річну дитину на пішохідному переході.

Як повідомляв портал Знай.ua, "Скотина та сволота" - легендарний український автогонщик назвав співучасників ДТП Єфремова.

Також Знай.ua писав, що Мочанов розповів усю правду про генпрокурора Луценко.