У суботу, 5 вересня, в білоруському місті Жлобин стався потужний вибух. Вибух стався під час пожежі на фабриці художньої інкрустації.

Про це повідомляє білоруське видання TUT.by.

Читайте Знай в Google News!

На поширеному відео видно, що на верхньому поверсі фабрики сталася сильна пожежа. Пізніше стався сильний вибух.

"Жлобин. Пожежа і вибух на фабриці художньої інкрустації. Офіційної інформації про інцидент поки немає", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

У білоруському Міністерстві надзвичайних ситуацій поки не надають інформації про причини пожежі, завдані збитки і можливі жертви або постраждалих.

Користувачі взялись активно коментувати пекельний інцидент.

"Давить змагаров надо. это их проделки", "А что если пожарные снимают бчб флаги, потому что думают что красный цвет - это огонь, а белый - это дым? Может им нужно просто объяснить?)", "Это Майк из Варшавы устроил. Инфа сотка", - коментують користувачі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше син кандидата в мери Кривого Рогу збив дитину на пішохідному переході. 3 вересня в Кривому Розі недалеко від "тисячки" водій Volkswagen збив 11-річну дитину на пішохідному переході.

Як повідомляв портал Знай.ua, "Скотина та сволота" - легендарний український автогонщик назвав співучасників ДТП Єфремова.

Також Знай.ua писав, що Мочанов розповів усю правду про генпрокурора Луценко.