Представник Об'єднаних сил України в соціальній мережі Facebook повідомив, що на 42 день режиму припинення вогню, 6 вересня 2020 року збройні формування Росії порушили домовленості, які в липні були успішно досягнуті Тристоронньою контактною групою, здійснивши прицільний обстріл українських позицій.
Читайте Знай в Google News!
У публікації описано, що вогонь був відкритий з автоматичного станкового гранатомета по підрозділу Об'єднаних сил в населеному пункті Красногорівка. Один український захисник був поранений, коли усував наслідки пожежі на позиції. Йому була надана перша медична допомога, після чого його евакуювали до лікувального закладу.
Збройні формування Російської Федерації направлено слідують до зриву досягнутих домовленостей і сьогоднішній обстріл це доводить. Об'єднані Сили України надають самопроголошеним "ДНР" і "ЛНР" останню можливість виконати вимоги, раніше визначені Тристоронньою контактною групою для дотримання повного і всеосяжного режиму припинення вогню.
"В іншому випадку, при наступному обстрілі українських позицій Об'єднані сили дадуть адекватну відсіч противнику з усіх наявних сил і засобів", - підсумували у зверненні.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, на Донбасі загинув молодий львів'янин, Україна в сльозах: "Патріот, веселун і справжній чоловік"

Як повідомляв "Знай.ua", пішов з життя львівський кардинал Мар'ян Яворський, друга людина після тата Римський.

Знай.ІА писав, армія Путіна притихла на Донбасі, поки ЗСУ гасять лісові пожежі-звіт ООС за добу