Наступний тиждень в Україні розпочнеться з спекотної погоди. 7 вересня майже в багатьох регіонах температура підніметься до +30 градусів. Однак вже з вівторка в більшості регіонів похолодає. Осінь таки прагне вступити у свої законні права.

Читайте Знай в Google News!

Згідно з прогнозом синоптиків українського Гідрометцентру, у понеділок, 7 вересня, у більшості регіонів України буде тепло і сонячно, температура повітря підніметься до +25... +31 градуси. У західних областях пройдуть дощі.

дощова погода, скріншот з відео
дощова погода, скріншот з відео

У вівторок, 8 вересня, в Україні похолодає. Температура вдень буде в межах +19...+29 градусів, найпрохолодніша погода очікується в західних областях.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У середу, 9 вересня на всі території України буде сонячно та без опадів, температура вдень зберігатиметься в межах +19-24 градуси.

10 вересня захід України знову накриють грози, але температура підніметься ще вище – до +21-26 градусів.

За попереднім прогнозом, така погода протримається в Україні до кінця тижня. При цьому опадів в країні не очікується.

Погода, фото facebook Наталки Діденко
Погода, фото facebook Наталки Діденко

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, погода в Україні залишатиметься літньою до середини вересня з окремими вторгненнями холодних повітряних мас.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.