Офіційний курс іноземних валют у понеділок 7 вересня 2020 року буде трохи іншим. Курс євро в порівнянні з показниками в п'ятницю, 4 вересня, трохи виріс у ціні і тепер становить 32,85 гривень. Про це зазначає прес-служба офіційного регулятора.

Читайте Знай в Google News!

Після відкриття торгів на міжбанку о 10 годині в понеділок українцям озвучать новий курс іноземних валют на день.

Курс валют Нацбанку на 7 вересня

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

- 1 Долар США – 27,7325 гривня;

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

- 1 Євро – 32,8589 гривня;

Таким чином, курс долара став дорожчим на 4 копійки. При цьому євро збільшився в ціні на 12 копійок.

Обмін валют, фото: youtube
Обмін валют, фото: youtube

Міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings підтвердило довгостроковий рейтинг України в іноземній валюті на рівні B зі стабільним прогнозом. Про це йдеться в пресрелізі Fitch

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, за оцінками провідних світових банків у 2021 році очікується падіння курсу долара на світових ринках. Основна причина полягає в поступовому ослабленні привабливості долара після тимчасового сплеску попиту під час початку пандемії коронавірусної інфекції.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні американська валюта в 2020 році, в середньому, буде тримати позначку в 28,85 гривень за одну американську купюру.

Також портал Знай.uа писав, що МВФ спрогнозував реальний ВВП України на 2023-2025 роки.