Протести в Білорусі і не думають вщухати. Протестувальники постійно виходять на вулиці найбільших міст республіки, щоб висловити свою незгоду з результатами президентських виборів, які відбулися ще 9 серпня. Сьогодні, 6 вересня, протестувальники вийшли до резиденції чинного президента. В ході протестів стався інцидент, в результаті якого силовики застосували сльозогінний газ, передає видання "МАЯ КРАЇНА Білорусь".

Один з протестувальників написав на охоронних загородженнях щитів "Лука-ПНХ", після чого силовики почали розганяти мирну акцію протесту. Очевидці інциденту повідомили, що в результаті застосування сльозогінного газу протестувальники відійшли від загороджень резиденції, деякі вибігають з натовпу, багато людей кашляють і труть очі. Також протестувальники кричали "сам себе труїть" на адресу Олександра Лукашенка.

Інцидент із застосуванням сльозогінного газу силовиками в Білорусі - не перший за час протестів. Раніше розгін мирних протестувальників відбувався на площі в Мінську, а також в Гродно.

Нагадавши, у Лукашенка здали нерви на масовому страйку

Як повідомляв портал Знай.ua, Лукашенко назвав українців "майданутими" і скинув провину за протести в Білорусі

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також Знай.ua писав, у Києві спалили Лукашенка з Путіним.