11-річна дівчинка Аміна Епендієва здивувала весь інтернет незвичною зовнішністю. Злі язики стверджували, що це усього навсього результат обробки у фоторедакторах, таких як фотошоп. Однак молода чеченка має альбінізм, що і зробило її такою несхожою на вихідців з Кавказу.

Читайте Знай в Google News!

Хоча шлях Епендієвої у модельній кар'єрі, схоже, лише починається, у неї вже є власна фан-сторінка в соціальній мережі Instagram.

Окрім альбінізму, дівчинка отримала від природи ще одну особливість — її очі різного кольору.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як стверджують місцеві ЗМІ, "у дівчини багато друзів і ніколи не було проблем в суспільстві, адже відміну кольору шкіри не робить людину іншою".

У школі вона вчиться на відмінно і якщо однокласники пророкують їй майбутнє моделі, то вчителі бачать в ній першокласного спеціаліста в інших областях. Яке ж рішення прийме сама дівчина — покаже час.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Шестирічна дівчинка із Трускавця закохала в себе українців і стала зіркою мережі: "Підемо на роботу і помремо"

Як повідомляв портал Знай.ua, Маленька "сурогатна" українка виявилася нікому не потрібна через страшний діагноз - "Бризі чекає нових батьків"

Також Знай.ua писав, що У Києві зникла восьмирічна дівчинка з синім волоссям - як Мальвіна.