Східне вчення про гармонію і силу фен-шуй стверджує, що кольори мають силу, а тому використання того чи іншого кольору в інтер'єрі, предметах побуту чи одязі можуть притягнути певні бажані “наслідки”. Ось список кольорів, які, якщо вірити цьому вченню, здатні притягти гроші.

Читайте Знай в Google News!

Червоний колір

Не бійтеся червоного кольору у вашому гардеробі: він дає впевненість, приваблює гроші. Не дарма у великої кількості народів цей колір символізує багатство і добробут. Якщо вам складно носити одяг такого насиченого кольору, подумайте про аксесуари такого кольору. Також можна купити комплект постілі цього кольору.

Жовтий колір

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще

Звертайте увагу на короткі спідниці жовтого кольору, а також верхній одяг: плащі, пончо. Цей колір і ці одиниці гардеробу притягують “легкі” гроші. Можна пофарбувати стіни в цей колір.

Помаранчевий колір

Подумайте про цей колір при пошуку елементів оздоблення вашого інтер'єру. Колір здатний притягти гроші в бізнес.

Золота осінь, Gismeteo
Золота осінь, Gismeteo

Золотий колір

Сміливо купуйте одяг цього кольору, або ж просто носіть прикраси з цього благородного металу. Фен-шуй стверджує, що ці кольори здатні притягнути грошовий успіх. В гаманець покладіть талісман цього кольору.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як знайти кохання і вийти заміж за допомогою фен-шуй.

Раніше Знай.ua повідомляв, як убезпечити родину за допомогою фен-шуй.

Також Знай.ua писав, 7 простих порад, які допоможуть зміцнити сім'ю.