У понеділок, 7 вересня, стало відомо про те, що медики німецької клініки Charité змогли вивести російського опозиціонера Олексія Навального зі штучної коми. Про це йдеться в офіційній заяві медустанови в Німеччині.

Читайте Знай в Google News!

Крім того, політика відключили від апарату штучної вентиляції легенів. За словами лікарів, стан здоров'я Навального значно покращився.

Олексій Навальний, скріншот з відео
Олексій Навальний, скріншот з відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно на казахстанському телебаченні стався конфуз, який зачепив отруєного російського опозиціонера Олексія Навального.

Як повідомляв портал Знай.uа, спецлабораторія Збройних сил ФРН провела токсикологічний аналіз проб, взятих у Олексія Навального. Експерти з лабораторії бундесверу виявили в організмі російського опозиціонера сліди отрути з групи "Новачок".

Також портал Знай.uа писав, що отруєння Навального підтвердилося ще 24 серпня. Як говориться в заяві берлінської клініки Charite, куди госпіталізували політика, його отруїли із застосуванням речовини з групи інгібіторів холінестерази.