У вас сірий день, в якому не вистачає яскравих фарб? Ми пропонуємо вам посміятися з цього дня та з самого себе, адже немає нічого кращого за самоіронію. Анекдоти від Знай.uа піднімуть настрій кожному.

Читайте Знай в Google News!

- Бордо 70-го року за 800 фунтів?! Мені вчора жінка того ж року дісталася за дві банки "Балтики"!

****

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Залицяння в середовищі емо – складний і заплутаний ритуал. Основна його частина полягає в тому, щоб ненав'язливим і делікатним чином з'ясувати стать партнера.

****

Оголошення: компанії на постійну роботу потрібен досвідчений бухгалтер (можна жінка), а також досвідчена жінка (можна бухгалтер).

****

У дитинстві маленький Міша доїжджав тільки до 6-ого поверху, а потім він йшов пішки і матюкався, адже мама навчила його рахувати тільки до шести, а тато матюкатися.

****

Дельфіни – дуже розумні тварини. Коли вони потрапляють в неволю, то вже через кілька днів навчають людей стояти на краю басейну і кидати їм рибу.

****

Чоловік їде за кордон і каже своєму сусідові:

- Скільки разів моя дружина буде зраджувати мені, ти прибивай цвях у двері.

Через деякий час чоловік приїжджає і бачить на двері три гвоздика. Заходить до сусіда і каже:

- Слухай, я щось не зрозумів, а чому так мало?

Сусід:

- Та ти що! Вже треті двері міняємо...

****

- Здрастуйте, я прийшов на співбесіду.

- Добре, у вас є досвід?

- Так, це моя двадцята співбесіда.

****

- Візьміть мене диктором на телебачення. Ну і що, що страшна. Раптом треба буде оголосити війну або дефолт, а тут і я...

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше