Незвичайна історія сталася з чоловіком на ім'я Грег на сайті дослідників навколосмертних переживань NDERF. Він уві сні, як йому здається, зміг заглянути в загробний світ і повернутися назад.

Читайте Знай в Google News!

Історія трапилася в 2003 році. Тоді чоловік як зазвичай пішов спати і прокинувся в повній темряві. Він абсолютно все відчував і розумів, що це не сон. Чоловік відразу ж подумав, що він помер, але це його не налякало. Навколо нього не було абсолютно нічого, ні звуків, ні температури повітря, він не відчував власного тіла і не міг рухатися.

В цей час йому прийшла думка в голову, що у всій цій темряві повинен бути Бог. І тут же побачив вдалині яскраву золоту крапку, яка зникала і тут же виникала, проте ставала ближче з кожним разом. При кожній її появі виникав звук, який нагадував гуркіт грому. З'явилася думка про те, що це тунель і Бог може перебувати в його кінці.

Коли світло дісталося до нього, то він почала летіти вгору і побачив величезний яскравий куля. Так він відчув, що перед ним Бог. Відразу ж після цього почав і себе сприймати, як куля енергії, яка не має чіткої форми.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Однак він не міг наблизитися до нього, якась сила відштовхувала його. Він вважав це знаком, що ще не настав його час жити в загробному світі.

Грег повернувся з загробного світу, як він вважає сам і став зовсім іншою людиною. Він почав впливати на електричне обладнання, а в його присутності практично завжди починають мерехтіти лампи. Крім того, він налагодив стосунки з рідними і став набагато добрішим.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, вчений пояснює, що насправді відбувається, коли ти вмираєш.

Як повідомляв Знай. ua, у Києві священик вирішив розігнати церкву, прикрившись Богом, віруючі киплять.

Також Знай. ua писав, що археологи розкопали усипальницю самої Клеопатри, мумій виявилося дві.