Стало відомо, що голова Виконавчого комітету Національної ради реформ України Міхеіл Саакашвілі може претендувати на посаду прем'єр-міністра Грузії.

Читайте Знай в Google News!

Про це заявив лідер опозиційного об'єднання "Сила в єдності", партії "Єдиний національний рух" Григол Вашадзе на брифінгу 7 вересня, повідомляє "Грузія Онлайн".

"Саакашвілі повинен повернутися до Грузії, він повинен зустрітися зі своїм народом віч-на-віч. Саме тому "Єдиний національний рух" і всі партії, що входять в об'єднану опозицію, вирішили висунути його кандидатуру на пост прем'єр-міністра Грузії", - сказав Вашадзе.

Міхеіл Саакашвілі, скріншот з відео
Міхеіл Саакашвілі, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

У свою чергу міністр юстиції Грузії Тея Цулукіані нагадала, що політик перебуває в розшуку і йому винесено ряд обвинувальних вироків.

"Ми чули відеозапис Міхеіла Саакашвілі, в якій він нібито звертається до грузинського народу. Звичайно, ми вітаємо, якщо Міхеіл Саакашвілі знайде в собі сили і прибуде до Грузії, просто на кордоні його чекає процедура затримання та, звичайно, грузинська в'язниця, оскільки він знаходиться в розшуку і йому винесено ряд обвинувальних вироків, які можуть бути переглянуті, поки він перебуватиме у в'язниці", - уточнила вона.

Варто відзначити, що 31 жовтня в Грузії пройдуть парламентські вибори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше колишній глава офісу президента України Андрій Богдан заявив про можливе повернення в політику. Компанію йому склали народний депутат від фракції "Слуга народу", член Комітету з питань зовнішньої політики і міжпарламентського співробітництва Єлизавета Ясько і грузинський і Український державний і політичний діяч Міхеіл Саакашвілі.

Як повідомляв портал Знай.uа, колишній президент Грузії Міхеіл Саакашвілі заявив, що повертається на батьківщину.

Також портал Знай.uа писав, чи корисний Саакашвілі Україні при зарплаті в 20 тисяч доларів: минуло 100 днів.