Навчання в українських школах набирає обертів. Через карантин у школах змінили не лише підхід до навчання, але й до харчування учнів. Багато батьків скаржаться, що дітям не дають гарячої їжі.

Читайте Знай в Google News!

Про це розповідає заступник міністра освіти і науки Любомира Мандзій у соцмережі facebook.

"Тих "сніданків" для учнів початкової школи, які порційно фасуються в разову упаковку, недостатньо для повноцінного сніданку. Але в умовах пандемії організація шкільного харчування потребує інших підходів. Саме тому це вимушені дії на час, поки у країні діють карантинні обмеження", - зазначає Мандзій.

Школярі, фото facebook
Школярі, фото facebook

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще
Мандзій наголосила, що в жодному випадку це не заміна гарячого харчування! Після скасування дії карантинних обмежень школи повернуться до звичної моделі мультипрофільного харчування дітей. Адже Нова Українська Школа – це безпечне освітнє середовище, в якому одним із пріоритетів є здорове шкільне харчування.

"На жаль, COVID-19 вніс свої корективи, тому ми маємо дотримуватися встановлених обмежень та правил. Реформування системи шкільного харчування – це процес не одного дня, який вимагає не тільки модернізації їдалень, оновлення меню, а й початку навчання дітей культурі харчування", - додає чиновниця.

Дорогі батьки, знаю, що з початком нового навчального року ви невдоволені тим, як харчуються ваші діти у шкільних...

Geplaatst door Lubomyra Mandziy op Dinsdag 8 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, навчання на карантині: МОН виявилося не готовим до випробувань, батьки б'ють на сполох.

Як повідомляв портал "Знай.uа", донька "зубної феї" Марічки Падалко перетворилася на вчительку: "Ану, тиша в класі, що ви розвели тут балаган!"

Також, "Знай.uа" писав, як "гризти граніт науки" на карантині: психолог порадила батькам, як пережити складний період.