Метью Робсон народився у 1992 році і з того часу його батько на кожен день народження дарував йому пляшку односолодового віскі Macallan. Проте була одна умова - за жодних обставин не можна було відкривати ці пляшки.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє BBC.

Загалом батько витратив близько п'яти тисяч фунтів стерлінгів на 28 пляшок віскі. Зараз ця колекція оцінюється в 40 тисяч фунтів стерлінгів і виставлена на продаж. Сам Метью каже, що ці пляшки навряд чи були ідеальним подарунком для дитини, але зараз він дуже вдячний батькові.

Колекція віскі, фото: bbc.com
Колекція віскі, фото: bbc.com

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Я отримував це в подарунок на кожен день народження. Я думав, що це трохи дивно, але дотримувався вказівок в жодному разі їх не відкривати. Так я і вчинив", - говорить він.

Батько Піт пояснив, що йому просто сподобалася ідея раз на рік дарувати синові пляшку віскі 18-річної витримки, щоб той міг з цим віскі робити все, що забажає, після того, як йому самому виповниться 18 років. Таким чином традиція з пляшками віскі не переривалася.

З того часу віскі Macallan став надзвичайно популярний серед колекціонерів і фахівців. Метью сподівається, що йому вдасться продати практично унікальну колекцію, що дозволить внести перший внесок на покупку свого власного будинку.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лариса Білозір з групи "Довіра" засвітила у Раді сумочку від бренду Hermès Kelly за $10 тисяч

Як повідомляв портал "Знай.ua", українці отримають пенсії за героїчно загиблих в АТО родичів, у ПФУ розповіли про нарахування

Також "Знай.ua" писав, що донорів крові жорстко каратимуть за обман: чим обернеться подання неправдивої інформації про здоров'я