У середу, 9 вересня, в більшості областей України прогнозується сонячна і тепла погода. Так, бабине літо ще трохи порадує жителів країни.

Читайте Знай в Google News!

Відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомила, що теплий антициклон осяде над територією країни, спричинить суху і навіть спекотну погоду.

Температура повітря в середньому коливатиметься від +20 до +25 градусів. На Півдні і в Центрі України повітря прогріється до +25 +29 градусів.

Найспекотніше буде в Одеській області, там очікується +25 +27 градусів. Найхолодніше – на Сумщині, максимум +20 +22 градуси.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Вітер в цей день буде західним, 5-10 метрів на секунду.

У Києві в середу синоптик також обіцяє сонце. Температура повітря в столиці буде в межах +22 +24 градусів.

"Якщо ви ще не знаєте, що таке "бабине літо" і як воно ідеально виглядає, дочекайтеся завтрашнього дня і побачите", - зазначила Діденко.

Якщо ви ще й досі не знаєте, що таке "бабине літо" і як воно ідеально виглядає, дочекайтеся завтрашнього дня і...

Geplaatst door Наталка Діденко op Dinsdag 8 september 2020

Народний прогноз погоди в Україні

9 вересня вшановується пам'ять преподобного Пимена Великого. Наші предки погоду осені та зими визначали по горобині: якщо вона добре вродила – до дощової осені, морозної зими.

погода на 9 вересня, скріншот з сайту Укргідрометцентру

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, погода в Україні залишатиметься літньою до середини вересня з окремими вторгненнями холодних повітряних мас.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.