Третьякова наврочила? В Україні дітей зменшилося вдвоє, а кожна п'ята - "неякісна"

За роки незалежності в Україні кількість дитячого населення зменшилася на 40%. З 2014 року кожна 5-та дитина народжується поза шлюбом, а протягом року 10 тисяч малюків отримали статус дитини, позбавленої батьківського піклування, або сироти.

Читайте Знай в Google News!

в пологовому, фото з вільних джерел
в пологовому, фото з вільних джерел

Закон не писаний? Українські камери автофіксації не штрафують євробляхерів

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В Україні з 1 червня 2002 року запрацювали камери автофіксації. Їх завдання - фіксувати порушників, у тому числі "Лихачів", що перевищують швидкість. Однак ці камери поки безсилі проти перевищення швидкостей в автомобілів на іноземній реєстрації, або так званих "евроблях". Про це на брифінгу розповів заступник міністра МВС Антон Геращенко.

Камери автофіксації в Києві, фото ITC.UA
Камери автофіксації в Києві, фото ITC.UA

Верещук з польоту на парасольці зняла? ″Слуги″ проілюстрували ремонт доріг фотографією з Росії

Львівський осередок партії "Слуга народу" поширив інтерв’ю очільника Служби автомобільних доріг Львівщини Олега Берези, проілюструвавши його фотографією дорожньої розв’язки у російському Мурманську.

реклама Ірини Верещук, скрін з відео
реклама Ірини Верещук, скрін з відео

Розлючені українці прийшли до Зеленського, вимагають термінових дій: "Нас вигнали з дому"

У вівторок, 8 вересня, під офіс Президента прийшли десятки українців, які вимушено переїхали з Донбасу після початку війни. У 2014 році Рада прийняла закон, який передбачає, що переселенцям будуть тимчасово виділяти безкоштовне житло, а далі - на пільгових умовах.

"Час попрощатись″: Софія Ротару на 73 день народження опублікувала чорно-біле фото

Зірка радянської та української естради Софія Ротару останнім часом майже не виступає, однак її армія шанувальників не зменшується. У артистки є сторінка в Instagram, і хоча нові публікації там з'являються дуже рідко, все ж вони дають можливість шанувальникам дізнатися, як і чим живе їхня улюблена співачка.

Софыя Ротару, фото: Instagram
Софыя Ротару, фото: Instagram