Відомий астролог Павло Глоба дав поради на сьогодні, 9 вересня, для всіх Знаків Зодіаку. Це день він радить провести без зайвих планів і стратегій. Відповідний допис з'явився на сторінці Астрологічний інститут Павла Глоби в Іnstagram.

Читайте Знай в Google News!

Павло Глоба сьогодні, 9 вересня, сказав, що доля нічого не дає у вічну власність. І процитував Сенеку.

Глоба радить не планувати нічого важливого на цей день, так як наслідки можуть бути непередбачувані. Намагайтеся ніде не спізнюватися, щоб відповідати духу часу.

зоряне небо, фото Pxhere
зоряне небо, фото Pxhere

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Що стосується хвороб цього дня - вірогідні загострення хвороб горла, верхніх дихальних шляхів і верхніх кінцівок.

Глоба попередив, що краще не бачити снів в цей день. Якщо снів багато, ви на помилковому шляху. Побачити багато одягу на собі-знак обману.

Буря, грім - до неприємностей. Втратити гудзик-знак позбавлення від поганих знайомств. Всі прикмети пов'язані з водою означають матеріальні проблеми.

Сприятливими 9 серпня будуть наступні кольори: сірі тони. Відмовтеся від яскравого і строкатого, а також від поєднання чорного і білого. Не рекомендується носити головні убори.

Що стосується харчування, то у середу, 9 вересня корисні продукти багаті кислотою. Їжа повинна бути легкою і повітряної. Бажано обмежити кількість рідини.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що астрологи склали любовний гороскоп на 24 серпня для всіх знаків Зодіаку

Як повідомляв портал "Знай.uа", весілля японської принцеси і простолюдина вкотре не відбулося

Також, "Знай.uа" писав, що подружжя прожило разом 65 років і відкрило секрет любові