Батьки школярки висловили обурення з приводу уроків "Християнської етики" у школі. Зокрема, вони невдоволені вчителем, який залякує дітей "пеклом". Відповідний пост з'явився у Фейсбуці у групі "Батьки SOS".

Читайте Знай в Google News!

"Шанувальникам "Християнської етики". "...бозя принесе діткам цукерочки, якщо вони слухатимуться, ... неслухняні будуть в пеклі у відрі горіти і кликати бога, а він їх не почує...". Ми живемо в селі. Дитина навчається в спеціалізованій школі в 4-му класі. Є предмет "християнська етика". Минулого року його ставили першим уроком і я просто приводила дитину пізніше в школу. Цього року - другим. Чи має право адміністрація ставити факультатив (наскільки я розумію, він не обов'язковий) другим уроком?", - йдеться у повідомленні.

Навчання у школі, фото: pixabay.com
Навчання у школі, фото: pixabay.com

Мати школярки зауважила, що вчитель "Християнської етики" є чоловіком директорки їхньої школи. І через свою позицію вона встигла потрапити "у немилість", оскільки єдиною зі всієї школи відмовилася від предмету.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Ремарочка. Вчитель цієї христ. етики - чоловік директорки школи. Я вже потрапила в немилість через свою позицію ще минулого року, бо я єдина на всю школу відмовилася від цього предмету. Якщо я цього року сперечатимусь, вони просто мене з'їдять, як і мою дитину, там зв'язки в області. Син дуже любить свою вчительку і однокласників, в іншу школу не хоче. Інформацію з христ. етики не сприймає, йому дивно чути в 10 років, що бозя принесе діткам цукерочки, якщо вони слухатимуться, що неслухняні будуть в пеклі у відрі горіти і кликати бога, а він їх не почує. До речі, що чути про Основи сім'ї. Програма від Адріан Буковинський? Викладають у школах?", - написала мама школярки.

Скріншот: "Батьки SOS" / Facebook
Скріншот: "Батьки SOS" / Facebook

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше з'явилася інформація, що соратницю Світлани Тихановської Марію Колесникову, ймовірно, викрали у Мінську. Про це повідомили білоруські ЗМІ.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українці отримають пенсії за героїчно загиблих в АТО родичів, у ПФУ розповіли про нарахування

Також "Знай.ua" писав, що донорів крові жорстко каратимуть за обман: чим обернеться подання неправдивої інформації про здоров'я