Відомий астролог Павло Глоба дав поради на сьогодні, 10 вересня, для всіх Знаків Зодіаку. Відповідний допис з'явився на сторінці Астрологічний інститут Павла Глоби в Інстаграмі.

Читайте Знай в Google News!

Сьогодні, 10 вересня, на думку Павла Глоби, гарний час для вивчення наук, опановування ремесла, отримання знань і прибирання будинку. Намагайтеся розв'язувати проблеми в міру їх виникнення. Це день для важкої і серйозної роботи.

Астрологічний прогноз, фото: pixabay.com
Астрологічний прогноз, фото: pixabay.com

Астролог також зауважив, що успіх лікування хвороби цього дня залежить від професіоналізму лікаря і вашої обізнаності про природу захворювання.

Глоба радить звернути увагу на наступні знаки. Розсипалися намиста, закотилося кільце - знак втрат. Поломки, порізи, садна - знаки неприємностей. Потрапити під дощ - знак отримання захисту.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

знаки Зодіаку
знаки Зодіаку


За словами фахівця, добре в цей день взагалі не бачити снів. Єдиний хороший сон - бачити себе під дощем, оскільки таке сновидіння є знаком очищення. А їсти що-небудь уві сні - знак хвороби. Особливо важкими вважаються сни, якщо вони яскраві і настирливі. Збуваються вони протягом року або декількох років.

Корисними сьогодні будуть наступні продукти: хліб, коржі, молоко і солоний сир з горіхами. Протипоказані спиртні напої.

Щодо вбрання, то сприятливими сьогодні будуть поєднання червоного і чорного кольорів, а також жовто-зелений колір. Відмовтеся від сірих, коричневих і фіолетових тонів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що астрологи склали любовний гороскоп на 24 серпня для всіх знаків Зодіаку

Як повідомляв портал "Знай.uа", весілля японської принцеси і простолюдина вкотре не відбулося

Також, "Знай.uа" писав, що подружжя прожило разом 65 років і відкрило секрет любові