Єгипет і Туреччина цього літа конкурували між собою за українських туристів, які хочуть відпочити на морі. Після введення тестів на Covid-19 Єгипет буквально заманює туристів знижками на відпочинок.

Читайте Знай в Google News!

З 1 вересня Єгипет ввів обов'язкове тестування на COVID-19 для всіх, хто в'їжджає в країну з будь-якою метою. Саме з цієї причини туристи почали робити вибір не на користь єгипетських курортів. Відповідно, вже у перший тиждень вересня можна було бачити скачки цін на тури на турецькі курорти, на які суттєво піднявся попит, пише РБК.

Єгипет, курорт
Єгипет, курорт

Своєю чергою єгипетські готелі і туроператори миттєво відреагували на нововведення. Вони запропонували додаткові безкоштовні послуги готелів і знижки на проживання, а також компенсацію витрат на тестування. Зокрема, 30 доларів у Join UP! і 25 доларів у Anex Tour. Водночас тест можна здати як в Україні, так і Єгипті, дотримуючись правил і вимог МОЗ.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Відпочинок У Єгипті

Відпочинок на тиждень у вересні на курорті Шарм-ель-Шейха можна знайти зі знижкою більш ніж 60%, від 9655 грн на двох в готелі 3* за системою "все включено" з вильотом з Києва (Anex Tour).

На курорті Хургада Найдешевший тур за два дні до вильоту пропонується за спеціальною ціною від 12 062 грн на двох в готелі 4* з харчуванням за системою "все включено".

Відпочинок в готелі 5 * з харчуванням за системою" все включено " на курорті Шарм-ель-Шейх можна знайти від 14 120 грн на двох замість 30 598 грн.

Відпочинок у Туреччині, скріншот: YouTube
Відпочинок у Туреччині, скріншот: YouTube

Відпочинку в Туреччині

На турецький курорт Аланія можна полетіти з Києва за ціною від 12 234 грн на двох. За ці гроші можна отримати відпочинок на тиждень в готелі 3 * з системою харчування "Все включено" з перельотом і страховкою (Join Up).

На популярному курорті Анталія можна відпочити від 12 794 грн в готелі 3 * зі сніданками, в готелі 4* відпочинок коштуватиме від 14 476 грн і в готелі 5* - за 45 247 грн на двох на базі сніданків.

Відпочинок за системою" все включено" на тиждень на двох обійдеться від 21 762 грн в готелі 3*.

Однак, крім моніторингу цін, перед бронюванням туру варто також ознайомитися з відгуками щодо рівня якості сервісу на курортах Туреччини та Єгипту. Адже традиційно вважається, що Єгипет в цьому відношенні поступається Туреччині.

готелі в Туреччині, фото Pxhere
готелі в Туреччині, фото Pxhere

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вчитель "Християнської етики" залякав дітей пеклом, батьки обурені: "Будуть горіти"

Як повідомляв портал "Знай.ua", українці отримають пенсії за героїчно загиблих в АТО родичів, у ПФУ розповіли про нарахування

Також "Знай.ua" писав, що чи варто чекати захисту для дітей завдяки "тривожній кнопці" у школах: "Ілюзія безпеки"