У середу, 9 вересня, в Миколаєві пішов з життя ветеран війни на Донбасі, глава місцевої організації Національного Корпусу України Денис Янтар, який запам'ятався суперечкою з президентом Володимиром Зеленським про розведення військ, а також тим, що разом з іншими активістами Нацкорпусу приніс домовину під офіс Шарія.

Денис помер в результаті онкологічного захворювання, про яке йому стало відомо тільки в серпні. Лікування тривало всього тиждень.

Проросійський відеоблогер Анатолій Шарій прокоментував трагічну подію, як “закон бумерангу”. Однак, вийшло це досить зловтішно, а бумеранг, як відомо, працює в обидва боки.

На свої сторінці у Facebook Шарій виклав допис, у якому згадав, як у червні під офіс його партії Денис Янтар разом з учасниками Нацкорпусу принесли труну з фотографією Анатолія.

"Початок історії. У червні під офіс нашої партії в Миколаєві хлопець у сірій футболці приніс труну. На гробі він розмістив моє фото. Хлопця звати Денис Янтар. Через місяць у нього виявили рак. Сьогодні він помер. Кінець історії", – написав Шарій.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Під постом Шарія його прихильники залишили купу коментарів на його підтримку, а ще - багато хто просто реготав із "вдалого" жарту.

Однак, знайшлись і ті, хто вважає, що над смертю сміятися не варто. Але їх відразу присадили:

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, помер доброволець і ветеран АТО Денис Янтар, який змусив Зеленського пояснити, що він не лох.

Як повідомляв портал Знай.ua, керівник штабу Нацкорпусу заткнув рота Шарію

Також Знай.ua писав, у Києві сталася жорстка сутичка між прихильниками Шарія і полком "Азов"